Kom bij ons werken als Junior Controller

Wij zijn op zoek naar een enthousiaste en ondernemende financial met interesse in Open Source Software. bij FID Finance krijg je de mogelijkheid om aan de slag te gaan voor diverse klanten.

Deeltijd (24u) of Voltijd (36u)

Over ons

FID Finance is een jong controllerskantoor met de ambitie om te groeien. Wij focussen ons op het ondersteunen van diverse opdrachtgevers bij het verbeteren van hun financiële bedrijfsvoering. Ons klantenbestand is klein maar wel reeds voldoende om op zoek te gaan naar iemand om ons team te versterken.

Wie ben jij?

Een energiek en enthousiast persoon die zichzelf ziet als een controller met oog voor detail. Bij voorkeur heb je reeds 1 a 2 jaar relevante ervaring of heb je ambitie om vanuit een administratieve rol de stap te maken naar een controllersfunctie. Je hebt zin om inhoudelijke taken op te pakken en mee te helpen aan het verwezenlijken van de groei van FID Finance. Je kenmerkt jezelf door je sociale en ondernemende karakter. Daarnaast heb je affiniteit met IT en Open Source Software.

Waar kom je terecht?

Je komt direct terecht in een klein team dat momenteel bestaat uit de beide oprichters van FID Finance & Stefanie, onze eerste echte medewerker. Wanneer we samen willen werken, doen we dat op kantoor in Utrecht. Maar ook thuis & bij klanten kan je ons regelmatig vinden.

Wat ga je allemaal doen?

Als controller ga je binnen FID Finance aan de slag voor diverse opdrachtgevers. Enkele werkzaamheden die tot je takenpakket horen:

 • Het beheren en bewaken van financiële administraties
 • Mede verzorgen van een actuele inrichting en bewaking van de administratieve organisatie
 • Periodieke afsluiting van de financiële administratie en de vastlegging er van
 • Opstellen, analyseren en interpreteren van periodieke rapportages middels BI-tooling
 • Het inzichtelijk maken van de financiële gevolgen van (eventuele) investeringen en/of veranderingen in business cases
 • Mede bedenken, optimaliseren en doorvoeren van IT processen op het gebied van financiële administratie en controle
 • Focus op de uitbreiding van de dienstverlening op het gebied van Odoo, het open-source ERP pakket waar wij als FID Finance de focus op leggen

Naast uitvoerende werkzaamheden krijg je ook de kans om actief mee te denken aan procesverbeteringen bij opdrachtgevers en binnen de eigen organisatie van FID Finance. Als junior controller ben jij in staat om klantendossiers van A-Z te behandelen. Wij geven je hierin de nodige ruimte, maar natuurlijk staan wij je met raad en daad bij waar nodig.

Wat bieden wij?

Een jaarcontract voor deeltijds (24u) of voltijds (36u). Daarnaast, interessante opdrachten op het snijvlak van Finance & Control. Met een laptop en telefoon (incl. abonnement) die je van ons krijgt, heb je altijd de mogelijkheid om flexibel en remote te werken. Omdat wij persoonlijke ontwikkeling cruciaal vinden, bieden we je tevens voldoende mogelijkheden om opleidingen en trainingen te volgen. Zowel intern als extern. En bovenal bieden wij je de kans om je zin voor ondernemerschap verder te ontwikkelen. Dit alles bovenop een salaris tussen de € 2.500 en € 4.000 (afhankelijk van opleiding en ervaring). Wij zijn een startende onderneming met oog voor goed werkgeverschap.

De harde(re) eisen

 • Minimaal een afgeronde hbo-opleiding. Bij voorkeur in de richting van bedrijfseconomie of accountancy.
 • Relevante werkervaring
 • Je herkent je in de kernwaarden van FID Finance
 • Je denkt ‘out of the box’ en geeft gevraagd en ongevraagd je advies.
 • IT georiënteerd (#odoo)

Contact

Ben jij die leuke, frisse en ondernemende controller die toe is aan een uitdaging? Zie jij het zitten om niet alleen op inhoud jezelf uit te dagen, maar ook mee te bouwen aan de groei van FID Finance? Solliciteer dan nu op deze functie of contacteer Bart (06-51913408) of Joery (06-52694036) voor meer uitleg over deze vacature.

Heb je vragen?

Neem contact op met Joery voor meer informatie over deze vacature.

Joery van der Horst
Oprichter FID Finance

Direct solliciteren

Kom ons team versterken als Financial Controller.

Solliciteer nu

Wat kun je verwachten nadat je op die roze knop hebt gedrukt?

0
Jij solliciteert op deze vacature.
0
We plannen een kennismaking.
0
Tijdens het tweede gesprek leren we elkaar nog beter kennen.
0
We doen je een contractvoorstel.
0
Het is zover! Je eerste werkdag!